Produkter med arganolie samt helt ren arganolie

Her finder du vores brede sortiment, inden for arganolie produkter. Vi har både helt ren arganolie, samt mange forskellige lækre blandingsprodukter. Fælles for dem alle, er at de ikke er tilsat hverken parfumer eller parabener. Vi har alt inden for arganolie, her i blandt shampoo, den helt rene olie, balsam og meget, meget mere.

Kategorier: Alle | Ansigtscreme | Ansigtsmasker | Ansigtsrens | Dagcreme | Læbepleje | Natcreme | Skin-tonic | Øjencreme

Læs mere om argan

Arganolie har i mange år været brugt af de bedste frisører og på de fineste hudplejeklinikker. Olien er fyldt med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer, der er både nødvendigt og uhyre gavnende for både hud, hår, negle og meget mere. Det er først i de senere år, at arganolien er nået bredere ud til den danske befolkning, da mange mere har fået øjnene op for de lækre produkter, der bliver lavet af og med arganolie. Jo højere indholdet af arganolie er, desto bedre og rene er produkterne også. Der er mange olier og cremer, der prøver at sælge sig på at indeholde arganolie, men ofte indeholder de kun en lille andel.

Hos BellaBellaci finder du et bredt udvalg af arganolie produkter. Vi har et bredt udvalg af produkter med et meget højt indhold af arganolie. Derudover har vi også et meget bredt sortiment og helt rene arganolier, der er 100% fri for tilsætningsstoffer og kun indeholder den helt rene arganolie, som du kan bruge i enten håret eller på huden. Du kan læse med mere om brug af arganolie under de forskellige katagorier.

Der er mange som betegner arganolie som Marokkos flydende guld, da olien stammer fra Marokko. Tilnavnet er naturligvis sat en smule på spidsen, men det kommer dog ikke helt unden grund. Den vitaminholdige arganolie er nemlig god for så mange forskellige ting, at den næsten godt kan betegnes som guld for hår og hud. Dens genopbyggende egenskaber for huden, har betydet, at den som nævnt i mange år er blevet brugt på førende hudklinikker og hos de bedste kosmetologer. Nu kan du få samme fornemmelse, uden at skulle betale i dyre domme for behandlinger, men kan nøjes med at bruge produkterne.

Arganolie er stadig mest udbredt som et produkt til håret, hvor olien hjælper med at genopbygge skadet hår og afhjælper tør hovedbund eller skæl. De vitaminer og fedtsyrer som arganolien indeholder er mindst lige så gavnlige for huden, som de er for håret, og derfor er produkter med arganolie også ved at vinde indpas på badeværelserne som supplement eller erstatning for diverse hudplejeprodukter, der ofte indeholder parabener og parfumer.