logo annemarie börlind

Annemarie Börlind - Natural Beauty

 

Læs mere om AnneMarie Börlind

Annemarie Linder var skønhedsekspert og pioner inden for naturlig kosmetik. Hun brugte selv naturlige ingredienser i sin hudplejeserie allerede i 50´erne, og grundlagde Annemarie Börlind -natural Beauty. I 70érne var Annemarie Börlind forløber for effektiv naturkosmetik, og var b.la. på markedet med en anti-age hudplejeserie inden det var blevet populært. Serien er også den første, der har skabt et naturligt produkt med ceramider lignende dem vi har i huden. Blandt de mange skønne produkter finder du sjældne ingredienser som botanisk hyalyronsyre og papyrusceller.

Den innovative forskning, bag Annemarie Börlind - Natural Beauty hudplejeserie, tager udgangspunkt i højteknologi fra naturen. Serien består af kosmetiske produkter, hvis positive effekter er videnskabeligt testet og bekræftet. Et, blandt andre videnskabeligt studier, lavet i samarbejde med et italiensk forskningsinstitut, opdagede det skjulte potentiale bag stamceller fra the Black Forest rose der eksklusivt anvendes i nogle af Annemarie Börlinds produkter.

Anmarie Börlind har nu ikke modtaget mindre end 10 internationale kosmetikpriser, og brandet har ligeledes flere certificeringer, heriblandt EcoControl. De er gode ved miljøet, og hjælper med vand i Cambodia igennem projektet climate protection project.