Evolve Organic Beauty

PRISVINDENDE - NATURLIGT - ØKOLOGISK- VEGANSK -HÅNDLAVET

Evolve Organic Beauty skaber organisk hudpleje og naturlige skønhedsprodukter til ansigtet, kroppen og håret uden skadelige stoffer. Brandet er skabt af den prisvindende iværksætter Laura Rudoe, der også selv udvikler produkterne i serien. Visionen er at skabe en produktserie, der bidrager til en sund og grøn livsstil.

 

Kategori

Pris

Brand

Vis kun

-15%
Ikke på lager
-15%
-15%

Læs mere om Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty er skabt af den prisvindende iværksætter Laura Rudoe, der tidligere har været med til at skabe brandet NUDE, som ligeledes har opnået stor stor international anerkendelse. Efterfølgende har hun med Evolve Organic Beauty skabt sin egen hudplejeserie, hvis vision er at gøre det lettere at leve grønt og sundt i hverdagen.

» Vis mere


En hudplejeserie, der er blevet til uden brug af skadelige stoffer, men i stedet bruger så naturlige og økologiske ingredienser, som overhovedet muligt. Alle produkter fra Evolve Organic Beauty er fremstillet i hånden, hvilket kan mærkes ned i hver enkelt detalje. Ingredienserne i produkterne undersøges nøje, før de anvendes.

I sin søgen efter de helt rigtige, grønne og sunde ingredienser, har Laura blandt andet været forbi Amazonas. Det store engagement og passion, der lægges i at finde de rigtige ingredienser, afspejles tydeligt i de mange, fantastiske produkter fra Evolve Organic Beauty.

» Vis mindre