logo-innersense

Innersense Organic Beauty

Den rene tilgang INNERSENSE har forpligtet sig til, kommer til syne i hvert eneste produkt i serien og kun de bedste intentioner for renhed, dyrkning, høst og bearbejdelse er anvendt i produktserien. Produkterne indeholder INGEN Silikone, harpiks, plastik eller syntetiske ingredienser, og du kan altid regne med, at serien er håndlavet på omhyggeligt udvalgte økologisk certificerede og bæredygtige planteekstrakter samt er miljørigtige på alle parametre. Skal din næste shampoo være sulfatfri? Så se det herlige udvalg herunder.

 

 

Læs mere om Innersense Organic Beauty

Forelsk dig i dit hår på ny!

Innersense inspirerer til personlig, praktisk og naturlig pleje ved at bevare skønhed og effekt ved brug af i botaniske, naturlige ingredienser. Hårplejeserien forbinder os til den healende kraft i modernaturs egne ressourcer, og er inspireret af kærlighed. Alle produkter består af økologiske certificerede, plantebaserede ingredienser, som dit hår vil elske, i en luksuriøs formuleret formel der hydrerer, skaber sundhed, fugt, glans og beskyttelse, som kun moder jord kan.

» Vis mere

Innersense Organic Beauty blev skabt da to erfarne skønhedsfagfolk krydsede hinandens veje, og deres passion for hår, skønhed og liv, blev til en sand kærlighedshistorie.

Naturen er center for Innersense, der er baseret på at valget af Pure, Clean and Beautiful haircare er den smarteste og mest simple vej til en sand kærlighedshistorie imellem dig og dit hår.

Deres engagement og vejen til et renere og sundere livsstil for deres egen familie blev, i kombination med voksende tendenser til kemikaliefri skønhedsprodukter, det første skridt på vejen ind i et univers af grønne ingredienser og et liv i balance.

Brandet står for familie, kærlighed, accept, og troen på, at vores indre lys er vores vigtigste lys. Pas på dig selv og dem du holder af, og skab fantastiske resultater med naturen som giver og uden skadelig kemi.

Deres Shampoos: er sulfatfri og kan anvendes af alle, også dig der bruger Curly girl metoden.

Deres Balsams:

Deres Stylingprodukter:

Innersense er stolte over at være et certificeret, grønt selskab og med-underskriver af både Campaign for Safe Cosmetics og Truth in Labeling Acts

» Vis mindre