Nordic Bio Brush

Børsterne fra Nordic Bio Brush er 100% genanvendelige, da de er lavet af Bioplastik. Med bioplastik menes der sukkerrør og korn. Sukkerrør er et vedvarende råmateriale, der kan plantes med det samme efter endt høst og hjælper ligeledes til med, at absorberer C02. Børsterne findes i fire farver, er yderst komfortable og følger nænsomt hovedbunden ved brug.

 

Kategori

Brand

Vis kun

Læs mere om Nordic Bio Brush

Nordic Bio Brush er hårbørster der produceres ved brug af bioplastik. De fremstilles derfor af sukkerrør og korn, og er derfor 100% genanvendelig når det er tid til at kassere børsten. Sukkerør er 100% vedvarende råmateriale, der kan plantes med det samme igen når man eksempelvis høster en markfuld. Forbruget af sukkerrør går derfor hverken ud over miljøet eller naturen. Tværtimod hjælper sukkerør til med, at absorbere C02 fra vores luft. 

» Vis mere

Nordic Bio brushes er ekstra komfortable hårbørster, der er designet med et børstehoved der er yderst fleksibelt grundet den fleksible spiralform, der giver et dobbelt kurvet design. Derved følger børsten hovedbunden, når du børster håret, og kan rede meget hår ad gangen. Piggene er skånsomme mod hovedbunden, og masserer den nænsomt ved brug. Børsterne kan derfor med god samvittighed bruges til både børn og voksne, og trænger du til en ny, så genanvendes al bio plastikken fra børsten! Børsterne findes her på siden i 4 farver: Sand, Ocean Blue, Lavender og Lime green. 

» Vis mindre