S5 Skincare

Intelligent Økologisk hudpleje til en moderne hverdag. S5 Skincares mission er at tilbyde dig et yderst effektivt og naturligt produkt. Alle deres produkter er baseret på bioaktive og naturlige ingredienser der, alt efter dine behov, plejer eller afhjælper hudproblemer. Produkterne er skånsomme, og selv sensitiv hud kan bruge produkter fra serien. Se hele serien her og find dine favoritter til din hud og hudtype.

Læs mere om S5 Skincare

Intelligent Økologisk hudpleje til en moderne hverdag.

S5 Skincare blev skabt med en mission; at tage sig godt af folks hud. Laura Rudoe skaberne bag, og Violaine Bargues produktekspert, kæmpede selv i mange år med hudproblemer, og udviklede på baggrund af dette selv en serie der er til for at løse folks forskellig hudproblemer, eller brug af pleje i hverdagen. Efter mange års research, for at finde de mest effektive bioaktive stoffer fra naturen, blev S5 Skincare til. Hudplejeseriens sigter efter optimal naturlig pleje samt herved at støtte folk på deres rejse til en bedre hud og livsstil.

S5 er designet til at respektere din hud og dens naturlige balance. Alle produkter er baseret på naturlige organiske formler der er fri for hudirriterende kemikalier duft og allergener.