Soleil Toujours

Soleil Toujours er en naturlig og organisk solplejeserie, der endelig har gjort sin entré i Danmark. Deres engagement i bevarelsen af havets liv samt oceanerne er lige så kraftfuld som deres vision om at beskytte vores hud og krop. De har derfor fremstillet denne banebrydende formulerede solserie, baseret på jordens mineraler og naturlige ingredienser.

 

Læs mere om Soleil Toujours

Solcremer samt sprays fra Soleil Toujours er fremstillet med den nyeste og mest avancerede mineral-teknologi. De Mineralske solblokkere, i deres solprodukter, er sammensat af to naturlige mineraler; titandioxid og Zinkoxid udvundet fra jorden selv. Mineralske solfiltre, også kaldet fysiske solfiltre, trænger ikke ind i huden og kredsløbet, men forbliver på huden og afskærmer solens stråler og derved UV-strålingen fra at ramme huden. Hertil er solprodukterne tilsat fantastiske naturlige ingredienser der, alt imens huden beskyttes, plejer blødgør og genopbygger huden. Ingredienserne er spækket med antioxidanter  og derved antig-aging systemer der giver den perfekte kombination af soldbeskyttelse samt pleje året rundt. Ligeledes er Soleil Toujours aftersun produkter spækket med antioxidanter.

Serien indeholder mineralske solprodukter, aftersun, serum samt dry oil med shimmer der alle er naturlige og effektive. Produkterne er baseret på verdens sikreste økologiske og eftertragtede ingredienser og beskytter effektivt imod UVA samt UVB stråler, forynger og har en raffineret tekstur du vil elske. Som skaberne selv siger Practice safe sun with sheer confidence!

Soleil Toujours Bygger på tre niveauer og beskyttelse af din hud:

UV-beskyttesle

Via de mineralske solfiltre skabes der et stærkt skjold der beskytter din hud imod solskader, tidlig ældning samt hudsygdomme og hyperpigmentering.

Antioxidanter samt Anti-age

EcoSun Complex® er et antioxidant blend der er Soleil Toujours helt eget unikke kompleks. Komplekset arbejder for dig og beskytter imod frie radikaler fra at opstå, samt at kollagen og elastin, der holder huden smidig og fast, ødelægges.

Komplekset består b.la. af Rød alge der er en naturlig kilde til superantioxidanter, og hjælper på naturligvis huden til at beskytte sig selv imod miljøskader samt bevarer fugten i huden.

Askorbylpalmitat, der er en stabil form for C-vitamin, absorberes let af huden og er et stærk antioxidant, der fremmer en mere jævn hudtone. 

Vitamin E regulerer kroppens vitamin A, og er en essentiel antioxidant der beskytter huden imod ultraviolette stråler, samt udefrakommende faktorer som forurening mm. der skader cellerne, og skaber frie radikaler.

Bisabolol er en kraftfuldt eksrtakt fra kamille der beroliger og fugter huden.

Solprodukterne er hvide så det er nemt at se hvor du har påført solcreme, leverer antioxidanter og anti-aging i verdenklasse og slutter af klar på huden.

Alle produkter er fri for kemi, og er udelukkende baseret på naturen selv. De naturlige beskyttende, fugt, - og anti-age produkter kan anvendes hver dag, eller på ferien.