Hårolier

Døjer du med tørt, slidt eller glansløst hår? Eller vil du bare gerne give dit hår den bedste og mest nærende pleje? Så kan det være, du skal prøve en nærende hårolie! I vores sortiment finder du nemlig et fornemt udvalg af de bedste hårolier baseret på rene vegetabilske olier, sprængfyldte med vigtige næringsstoffer. Ingen parabener, toksiner eller konserveringsmidler, bare masser af naturens, bærrets, nødens, kernens, frugtens, bedste egenskaber! Kun fra de absolut dygtigste producenter af naturlig kosmetik.

Kategori: Alle | Balsam | Hårkur | Krøllecreme | Serum | Shampoo | Styling
-60%
1.799,00 DKK 719,60 DKK

Læs mere om hårolie

Dit hår har brug for næring

Den primære grund til at bruge hårolie er, at håret, ligesom resten af kroppen, kan tørre ud, så det bliver glansløst og kedeligt. Håret har nemlig brug for næringsstoffer og vitaminer, fuldstændig ligesom resten af dig. Og du kan nok næsten gætte det, men hårolien - i hvert fald hvis det er en god hårolie - er sprængtfyldt med vitaminer og mineraler og essentielle fedtsyrer til dit hår.

Det er særligt vigtigt med essentielle fedtsyrer som omega 6 og -3. Hvis du ikke får tilstrækkeligt af disse, har håret rigtig svært ved at klare sig. Det bliver hurtigt glansløst og svagt og kan i sidste ende falde af.

Hårolie er genvejen til sundt og glansfuldt hår

Frisører kalder ofte hårolier for ‘genvejen til sundt og glansfuldt hår’ blandt frisører. Gode hårolier kan nemlig:

  • Pleje overbehandlet hår og hovedbund
  • Give definition til krøller
  • Reparere og forebygge spaltede spidser
  • Give glans, styrke og spændstighed til håret.

Og det bedste af det hele er næsten, at hårolier ofte er meget milde, særligt hvis de er baseret på naturlige ingredienser (som alle i vores sortiment). Derfor kan de også bruges til fint hår.

Sådan bruger du hårolie

Det afhænger primært af, hvilken effekt du ønsker at opnå, hvordan du skal bruge din hårolie.

Hvis du mest er interesseret i håroliens plejende effekt, fordi du gerne vil holde håret sundt og smukt og forebygge tørhed, kan du bruge hårolien som regulær hårkur. I så fald er det bedst at fordele et par dråber i hele håret, gerne mens det er vådt. Herefter lader du olien sidde i mindst 20 minutter med et vådt håndklæde omkring håret for den største effekt. Til sidst vasker du olien ud af håret, evt. af flere omgange hvis nødvendigt.

Hvis du derimod ønsker at opnå et smukt og glansfuldt look, fx fordi du skal til fest, kan du bruge hårolien som stylingprodukt. Du drypper simpelthen bare et par dråber hårolie i de tørre hårspidser, hvorefter du stryger håret med hænderne. Hvis du har krøller kan du med fordel arbejde olien igennem hele håret. Så er du ellers klar til fest med et hår der fremstår smukt og glansfuldt!

NB: Brug i små mængder, blot 2-3 dråber. Husk, at du ikke skal vaske olien ud, så større mængder får håret til at fedtet ud.