ShampooBars til hårvask

Herunder finder du vores skønne naturlige udvalg af faste shampoobars. En Shampoo bar er, som den flydende shampoo, til håret og du kan blandt andet finde en til tørt, fedtet eller normalt hår. Shampoo bars er helt naturlige og med økologisk og sulfatfrit indhold, og så kommer de i absolut minimal emballage. De plejende bars efterlader sunde næringstoffer og olier til håret, plejer det og giver det fylde. Find dine naturlige favoritter her.

 

 

Brand

Pris

Kategori

Vis kun

Læs mere om shampoo bars

Shampoo bars er shampoo i fast form. Med vores udvalg af naturlige shampoo bars får du en shampoo, som er 100% fri for skadelig kemi, parabener og sulfater. Dit hår vil elske at blive vasket med de næringsrige shampoobars, som er kendt for at gøre håret utrolig blødt.

I mange tilfælde kan du helt undvære balsam, da indholdet af naturlige olier er med til at fugte og glatte dine spidser, uden at du får fedtet hår i hovedbunden.

» Vis mere

 Se vores shampoo bars fra Odacité, Lamazuna, Nurme, Faith in Nature og mange andre. Du kan vælge mellem flere forskellige lækre sammensætninger af æteriske olier og naturlige ingredienser som kokosolie, sheasmør eller kakaosmør, der gavner dit hårs sundhed. Ønsker du 100% naturlige og veganske ingredienser, så er en shampoo bar lige dig.

 

Økologiske shampoo bars beskytter miljøet

Ved at anvende en shampoobar sparer du både dig selv og miljøet for plastikflasker. Da shampoo baren kommer helt uden plastemballage, er du med til at beskytte miljøet og verdenshavene mod unødigt plastaffald og mikroplastik. En shampoo i fast form har minimum ligeså lang levetid som en almindelige shampoo på flaske. Faktisk bruger man ved den faste sæbe-form langt mindre produkt end ved en almindelig shampoo, fordi denne indeholder meget vand.

 

Hvordan bruger man en shampoo bar?

Du bruger en shampoo bar lige som et stykke håndsæbe. Gnid shampoobaren mellem hænderne til du får et lækkert, blødt skum. Massér skummet i hår og hovedbund og skyl efter. Efter anvendelse lægger du sæben til tørre på en rist eller sæbeskål, hvor vandet kan løbe fra.

» Vis mindre

Ofte stillede spørgsmål omkring shampoo bars

🤷‍♀️Hvorfor er shampoo bars bedre for miljøet?
Hvis du bruger en shampoobar i stedet for en traditionel shampoo, sparer du dig selv og miljøet for den plastikflaske shampooen normalt kommer i.

🥗Er shampoobars ligeså virksomme som almindelig shampoo?
Ja så absolut. En shampoo-bar vasker mindst lige så effektivt som en traditionel shampoo og samtidig bevirker indholdet af naturlige olier, at du får fugtet og glattet dine spidser, uden at du får fedtet hovedbund.

📦Har i dag til dag levering på shampoo-bars?
Ja, hvis du bestiller på en hverdag, vil du som udgangspunkt have din pakke dagen efter. Der skal dog tages forbehold for søn- og helligdage.