Shower Gel

Shower gel er et rigtig godt alternativ til almindelig sæbe, fordi det er nemt at håndtere og fås i mange forskellige duftvarianter og med forskellige egenskaber. I vores store sortiment finder du shower gels baseret på en række virksomme naturlige ingredienser, som appelsiner, eukalyptus, abrikos, kamille, sheasmør, mælkeproteiner og mange, mange flere. Alle produkterne stammer fra de dygtigste økologiske producenter og er nøje udvalgt for deres evner til at fugte, nære og rense huden.

 

Brand

Pris

Vis kun

Find den perfekte kropsvask til din hud blandt vores udvalg af lækre, økologiske økologiske shower gels. Et forfriskende brusebad gør noget godt for humøret. Med en shower gel, der er afstemt efter din hudtype, kan du tilmed give din hud den rette nærende pleje, som sørger for at holde huden fugtet og i balance.

Naturlige og økologiske shower gels
I vores sortiment finder du udelukkende shower gels, som er baseret på rene og naturlige ingredienser. Produkterne er nøje udvalgt ud fra deres virksomme, men milde ingredienser fra naturen. En kropsvask skal ikke kun rense huden, den skal også blødgøre, berolige og bevare en naturlig PH-balance. De lækre og nærende shower gels har desuden en naturlig duft fra æteriske olier, der vækker sanserne fra morgenstunden.

Vi har et udvalg af velduftende og naturlige shower gels i enhver prisklasse. Se vores udvalg af shower gels fra John Masters, Dr. Organic, Evolve, The Organic Pharmacy, Laboratorio Olfattivo og mange flere. Vi har også et udvalg af sæber og shower gels, der er lavet til særligt til mænd. Her er duften mere maskulin, men der er ikke skruet ned for de naturlige og effektive ingredienser.

Kombinér din kropspleje med en ugentlig scrub
Prøv også en bodyscrub 1-2 gange om ugen, som fjerner døde hudceller og stimulerer hudens cellefornyelse. Du kan fx eksfoliere din hud med et bodyscrub produkt eller en skrubbehandske. Efter en eksfoliering vil din hud endnu bedre tage imod de nærende ingredienser i din kropsvask eller bodylotion. Få en hud, der stråler af fugt og næring!