Rouge

Rouge, blush, kinderødt - kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er dog, at de giver sunde, glødende kinder, der giver liv og dybde til ansigtet. En rouge kan gøre underværker for både udseende og udstråling, og med den rette blush ser du straks både mere frisk og sund ud. Gå på opdagelse i vores sortiment af rouge, der alle er baseret på naturlige og økologiske ingredienser.

Læs mere om Rouge

Skab liv i kinderne med en naturlig blush

Kender du det, at du føler dig helt grå og gennemsigtig? Så er en lækker blush med naturlige ingredienser din redningsmand, for med en blush kan du med et enkelt penselstrøg skabe liv og dybde i kinderne for et sundere og mere livligt udtryk.

Alt efter din ansigtsform, er der forskel på, hvordan din blush skal lægges, så den klæder dig bedst - dertil sagt er det en smagssag, og det er helt op til dig at finde det, du bedst kan lide. Er du helt på herrens marks, vil vi dog gerne give dig nogle tips og tricks til at finde den perfekte blush. Lad os starte med at se på undertoner.

Kender du ikke din undertone? Tjek dine blodårer omkring dit håndled:

Er de mest blå,vil du oftest have kolde undertoner

Er de mere grønlige, har du varme undertoner

Har du kolde undertoner, bør du gå efter en blush med lyserøde, kølige undertoner, da dette vil komplementere din naturlige hudtone bedst.

Har du varme undertoner, bør du gå efter en ferskenfarvet blush.

Har du firkantet ansigtsform, klæder det dig bedst blush midt på æblet af kinden, mens rund, hjerteformet og lang ansigtsform gør sig bedst med blush, der følger kindbenene.