Læbemasker

Læbemasker er det perfekte våben mod tørre og skællende læber, der har brug for ekstra omsorg og pleje. Pleje af læberne er vigtigt, da huden her er tynd og udsat, hvorfor den let tørrer ud. Med den rette pleje vil dine læber blive både fyldigere, sundere og smukkere at kigge på - og her er en naturlig læbemaske et uundværligt skridt på vejen.

 

Brand

Pris

Vis kun

Læs mere om læbemasker

Giv din læber fugt, farve og pleje med en økologisk læbemaske

Alle de læbemasker, du finder her på siden, er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, hvilket vi finder utrolig vigtigt. Hos os finder du derfor kun produkter, der er produceret med omtanke på både dig og miljøet - og det gælder selvfølgelig også vores sortiment af læbemasker.

Vidste du, at læberne kun består af tre ting? Hud, muskler og slimhinder. Og sammenlignet med resten af huden i ansigtet, er læberne utrolig tynde. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at pleje sine læber dagligt. Her på siden finder du et lækkert udvalg af naturlige læbemasker, som udover at pleje dine læber giver et naturligt touch af farve.

I forhold til pleje af læberne er der særligt 3 ting, som er vigtige:

  1. Exfoliering:ved at exfoliere læberne fjerner du de døde hudceller, som får dine læber til at se tørre ud
  2. Fugt og beskyttelse: Det er vigtigt at give læberne fugt og beskyttelse hver dag. Det kan være med en læbemaske, en læbebalsam eller læbestift med plejende ingredienser.
  3. Undgå unødig kemi: Du tænker over, hvad du putter i din mund - så tænk over, hvad du putter på dine læber. Der findes mange produkter proppet med unødig kemi, som faktisk gøre mere skade end gavn.