Læbemasker

Pleje af læberne er vigtig, da den tynde og udsatte hud let kan tørre ud. Med den rigtige pleje kan du opnå fylde, fugt og evt. en flot naturlig farve. Herudover er der flere af læbemaskerne, der indeholder solfaktor og derved beskytter læberne dagen lang. Alle vores læbemasker er baseret på naturlige ingredienser, hvilket vi finder utroligt vigtigt. Hvad du putter på læberne, kommer nemlig med stor sandsynlighed også i munden. Se dit naturlige valg herunder.

Læs mere om læbepleje

Vidste du, at læberne kun består af hud, muskler og slimhinder?

Den tynde fine hud på læberne har blot 3-5 cellulære lag sammenlignet resten af ansigtshuden, der har op mod 16 lag.

Vidste du, at fyldige læber er et af de ypperste skønhedsidealer hos kvinder?

Det er rigtigt nok. Derfor er kirurgiske indgreb på læberne en af de hyppigste skønhedsoperationer der bliver lavet. Men faktisk kan du sagtens få smukke og fyldige læber uden kirurgi. Det handler bare om den rette pleje eller de rette kneb, du kan fx:

  • Fjerne døde hudceller. Ved at exfoliere læberne forsigtigt fremhæver du den smukke røde farve.
  • Bruge plejemidler. Ved at pleje læberne med de rette plejemidler tilfører du vigtige vitaminer og næringsstoffer som vitamin A, C og E. Nogle midler kan også holde på vandet i læberne, så de bliver fyldige.
  • Stimulere læberne. Ved at bruge lip-gloss irriterer du huden en smule, så den hæver. Det giver mere fyldige læber for en kort stund, fx til fest.
  • Bruge lys læbestift. Ved at vælge lyse læbestifter får du læberne til at virke større.