Læbestift

Vidste du, at den gennemsnitslige kvinde spiser 1,7 kg. læbestift i løbet af sit liv? Statistikkerne varierer selvfølgelig, men facts er, at vi spiser noget af den læbestift vi har på. Alle formler i vores sortiment er en blanding af naturlige og økologiske ingredienser, der beskytter, reparerer og fugter dine læber samtidig med, at du kan beholde en flot energisk og intens farve! Virkelig flotte farver, og så er de ikke farlige at spise.

 

Læs mere om læbestift

Den bæredygtige og sunde læbestift er kommet for at blive, netop fordi makeuppen har så stor betydning for vores velvære, sundhed og fremtid. Påfør økologisk og sund makeup uden parabener for at beskytte din hud mod fremtidig skade og undgå samtidig at påføre produkter uden parabener og hormonforstyrrende ingredienser. så du i sidste ende undgår sygdom og barnløshed.

» Vis mere

Vi fører både læbestifter fra Absolution, Lavera, Kripa Venezia, ILIA makeup og Organic Glam hvilket alle er brands, der lægger vægt på den sunde, økologiske makeup. Læbestifterne kommer alle i fin indpakning der både er feminin, eksklusiv og, -eller minimalistisk at se på og, så er de miljøvenlige.

Navnet på produkterne fra Coola er i princippet Liplux - ikke læbestift - og det indikerer netop at produktet ikke kun er egnet til læberne.

En Coola Liplux i farven “Bonfire - Fresh fig” er en fin farve at bruge både på kinderne og læberne. Få en fin farve på kinderne ved at duppe lidt læbestift på og blende det med en finger, da dette vil få produktet til at smelte sammen med huden.

ILIA´s Color Block High Impact læbestifter er alle rene og rige på pigment og farve. Læbestifterne dækker med et enkelt strøg og Læberne føles smidige og velplejede selv efter flere timers slid.

En god og klassisk læbestift er et must i makeupsamlingen. En rødlig læbestift, der passer til din huds såkaldte undertone og farven på tænderne, vil få din hud til at gløde og stråle. På hverdagsbasis kan man påføre læbestift med en let hånd og til fest lægge mere tryk på stiften og eventuelt påføre to lag. Er du mere til en almindelig læbebalm vil Absolutions læbebalmHennés læbebalm eller ILIA´s læbebalm være det sikre køb for dig. Brug den alene eller under en læbestift.

» Vis mindre