Om virksomheden

Vores forretningsfilosofi er baseret på viden om og rene naturlige produkter. Vi forhandler kun de bedste produkter, inden for naturlig skønhedspleje. Som kunde på BellaBellacci.dk behøves du dermed ikke bekymre dig om hverken parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer, vi tror på at naturen er vores bedste ven, når det kommer til kropspleje.

Lille lokal virksomhed
BellaBellacci.dk drivers til daglig af Sabina Bellacci som varetager alle funktioner i butikken. Når du handler hos BellaBellacci.dk, støtter du dermed en mindre lokal erhvervsdrivende og vi sætter pris på hver eneste ordre vi modtager!

Levering
Vi sender alle forsendelser med GLS eller Post Danmark pakkelevering og vi afsender pakker hver dag, hvis du lægger din bestilling inden kl 15, vil din pakke stort set altid blive afsendt samme dag og du vil modtage track n trace informationer, på din mobiltelefon hvis du har indtastet dit mobilnummer og ellers på e-mail. Herefter kan du følge din pakkes vej fra vores lager til dit hjem eller dit lokale afhentningssted.

Betaling
Vi benytter en 100% sikker betalingsform, som er godkendt af PBS. Vi samarbejder med Epay betalingsløsninger, som varetager alle køb udført med et betalingskort, her på shoppen ser vi aldrig dine kortoplysninger, de bliver helt krypteret, sendt til Epay, som behandler betalingen. Vi tilbyder også køb igennem afbetalinger, i samarbejde med ViaBill – på shoppen vil du se den månedlige ydelse, ved siden af produktets fulde pris.

Kontaktoplysninger
BellaBellacci.dk C/O Bondtofte ApS
Rugårdsvej 7, 1
5000 Odense C
E-mail: [email protected]
Bellashops IvS
CVR: 38133470