Rasul

Rasul (eller Ghassoul, som det hedder på engelsk) er et firma, som centrerer sig om produkter, der indeholder hvidt ler. Det hvide ler er en meget mild sæbe, der beriger huden med mineraler og opstrammer den. Rasul er et rent og naturligt produkt, som ikke indeholder nogle kunstige stoffer.

Læs mere om Rasul - Hvidt ler fra Marokko

Her finder du vores brede sortiment, inden for Rasul eller Ghassoul som det hedder på engelsk. Rasul bliver også kaldt hvidt ler, og er en ekstremt mild form for sæbe, der beriger din hud med mineraler og opstrammer den. Rasul eller hvidt ler stammer fra Marokko og findes udelukkende her, dybt under Atlas-bjergene. Rasul er en type ler, der blandes op med let varmt til lunkent vand, ind til det danner en flydende masse, som kan påføres i både ansigtet og på huden. Den kan med andre ord, benyttes på hele kroppen og har samme effekt, på alle dele af kroppen.

Rasul er et rent naturprodukt og indeholder naturligvis ingen parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Hvis du er til naturlige rensemidler, må du ikke snyde dig selv for at prøve Ghassoul, det er en fantastisk oplevelse, du med garanti ikke kun vil prøve en gang.