Returnering

Ønsker du at bytte eller returnere et produkt, skal du printe vores returseddel og sende den til os, sammen med den eller de varer du vil have ombyttet eller returneret. Herudover skal du lægge en kopi af faktura med i pakken, hvis du er i besiddelse af den.

Afkryds om du vil have pengene tilbage eller om der skal ombyttes til et andet produkt, have et gavekort eller sat pengene retur på det betalingskort, du brugte til at handle ved os.

Du kan hente vores returseddel her: Klik her for at downloade returseddel

Hvis ombytningen skyldes fortrydelse af køb, skal du være opmærksom på, at du selv skal betale for tilbageleveringen.

Regler for returnering

Alle forsendelser skal ske med omdeling, vi afhenter ikke pakker i pakkebokse eller på posthuset. Det er samtidig vigtigt at du pakker varerne forsvarligt, så de ikke tager skade under transporten. Når varerne er modtaget og godkendt, refunderer vi købsprisen til din konto i løbet af få dage.

Produktets stand

Hvis du vil returnere et eller flere produkter, skal du sikre dig at de tilbageleveres i original og ubeskadiget emballage. Vi kan desværre ikke refundere for produkter, hvor emballagen er brudt eller har taget skade. Da produktet ikke ville kunne sælges igen. Sørg derfor for at pakke din returpakke forsvarligt. Du har selv det fulde ansvar for at produkterne når tilbage til os, i den stand, som vi afsendte dem i.

BellaShops Att: BellaBellacci.dk
Rugaardsvej 7,1
5000 Odense C