Shampoo til fedtet hår - til mænd og kvinder

Fedtet hår og hovedbund kan behandles med de rette produkter. Da vi alle har talgkirtler der producerer fedt til hår og hovedbund oplever de fleste fedtet hår. Det er dog forskelligt hvor ofte og nogle har en tendens til overproduktion af talg i hovedbunden. I denne sektion, finder du vores store udvalg af shampoos til fedtet hår og, - eller hovedbund. Produkterne er med natuligt indhold af ingredienser, og nogle indeholder en eller flere økologiske ingredienser.

-34%
Ikke på lager

Læs mere om fedtet hår og hovedbund:

Fedtet hår og eller, - hovedbund er noget de fleste oplever. Det er også ganske normalt, og kun godt at talgkirtlerne i hovedbunden fungerer som de skal. Talgkirtlerne, som der ofte er fokus på i f.eks. ansigtet, er nemlig lige så vigtige for vores hovedbund og hår for, at vi ikke skal tørre ud.

» Vis mere

Det er dog meget forskelligt hvor ofte vi oplever at have fedtet hår.

Vi har samlet en række skånsomme shampoos - egnet til fedtet hår. Når du vasker håret er det vigtigt at du vasker det to gange - så du får renset helt ned til hovedbunden og ikke mindst, får du bedre gavn af alle de naturlige ingredienser der er sammensat for at pleje dit hår og hovedbund bedst muligt.

» Vis mindre