shills

Shills

Shills er et kosmetikfirma fra Taiwan, som i Skandinavien nok er mest kendt for deres blackmask. Deres hudplejeprodukter er fremstillet på naturlige ingredienser ud fra avanceret teknologi. I Asien er Shills allerede kendt og elsket, og nu er mærket endelig blevet tilgængeligt i Danmark.

 

Læs mere om SHILLS

Shills har specialiseret sig i hudplejeprodukter, med naturlige ingredienser, suppleret med avanceret teknologi. Shills laver produkter af den fineste komposition, for det bedste resultat med din hudpleje. Shills er nok mest kendt i Skandinavien for deres meget populære Black Mask.

Shills Beauty Sdn Bhd er virksomheden bag Shills. Virksomheden står for al distribution af Taiwans kendte kosmetiske mærker Shills, Anosa og Dot.dot i b.la. Malaysia.

Selvom produkterne kommer fra Taiwan er de af høj kvalitet og Shills er blandt de absolut mest kendte hudplejeprodukter i hele Asien. Især i Malaysia og Singapore, sidder de tungt på hudplejemarkedet og nu er Shills endelig komme til Danmark og andre skandinaviske lande.