Solcreme SPORT

Solcreme er vigtigt året rundt, da solens UVA & UVB stråler altid trænger ned til jorden. Under sport er det ekstra vigtigt at have solcreme på og det er vigtigt, at det er en solcreme, som ikke forsvinder, når sveden begynder at vise sig.

Vi har et bredt udvalg i solcremer til sport. Uanset om du skal dyrke fodbold, håndbold, løb eller så går marathon, er det helt essentielt, med den rigtige solcreme. Vores solcremer til sport, har alle en naturlig vinkel, ligesom det er tilfældet med alle andre produkter, du finder her.

Læs mere om solpleje til sport og idræt

De fleste mennesker er klar over vigtigheden af solcreme for at beskytte deres hud mod solens skadelige ultraviolette stråler (UV-stråler). Mange mennesker er dog ikke klar over, at almindelig solcreme måske ikke er tilstrækkelig til brug under sportsaktiviteter.

Den største forskel mellem almindelig solcreme og solcreme til sportsbrug er, at sidstnævnte er designet til at blive siddende, selv når du sveder eller bliver våd. Almindelig solcreme kan let smitte af, hvilket betyder, at den skal påføres ofte igen. Sportssolcreme derimod bliver normalt siddende, selv når du sveder eller svømmer.

En anden vigtig forskel er, at sportssolcreme generelt har en højere SPF end almindelig solcreme. SPF står for Sun Protection Factor (solbeskyttelsesfaktor) og henviser til den mængde UV-stråling, som er blokeret af solcremen. En højere SPF betyder mere beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Når du vælger solcreme, er det vigtigt at kigge efter en solcreme, der er vandafvisende og har en SPF på 30 eller højere. Det er også en god idé at vælge en solcreme, der er udviklet specielt til brug under sportsaktiviteter. Det sikrer, at du får den bedst mulige beskyttelse mod solen.