Aftersun

En god aftersunbehandling kan hjælpe med til at lindre smerterne efter en lang dag i solen og til at holde huden kølig og fugtet. I denne kategori har vi samlet en række af de bedste økologiske aftersuncremer og -olier. Produkter, der forsyner din krop med mange af de vitaminer og næringsstoffer, den skal bruge for at pleje og fugte huden. Alle produkterne er økologiske og uden kunstige tilsætningsstoffer.

 

Brand

Pris

Vis kun

-25%
Ikke på lager

Læs mere om Aftersun

Aftersun er et produkt, der ofte bliver glemt eller overset på ferie eller til hverdag. Det ønsker vi at ændre på, og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige aftersuns, der alle har forskellige ingredienser og fokus men fælles for alle er at de hjælper kroppen og hudens barriere efter en dag i solen.

» Vis mere

» Vis mindre

En beroligende aftersun indeholder ofte ingredienser som aloe vera, aprikosolie og rosenvand, der er med til at dulme rødmen og ømhed efter påvirkning af solens stråler. En aftersun har en dejlig let konsistens og kan påføres efter opholdet i solen eller når du måtte ønske et fugtboost. Med en aftersun kan du være med til at reparere hudens barriere efter eventuel skade.

Husk på, at en aftersun indeholder gode ingredienser, der plejer og fugter huden, og derfor kan en aftersun også sagtens bruges til hverdag som bodylotion eller som en let håndcreme. Prøv eventuelt en Dr. Organic Aloe Vera Lotion, der indeholder en række blødgørende og fugtende olier og naturlige smørarter, der er med til at gøre huden smidig og frisk igen. Kan bruges på en dag, hvor kroppen har brug for ekstra næring eller bare fordi konsistensen er behagelig og kølende.